Malerskole i Vollsmose kirke

Fernisering dato endnu ikke fastsat

Som en ny aktivitet i Vollsmose kirke, starter vi en maleskole d. 20. februar, hvor vi maler med oliemaling på lærred. Tanken bag maleskolen er, at vi i fællesskab mødes på tværs af kulturer i maleriet og maler sammen én gang om måneden på onsdage kl. 16:30-20.30 i et forløb på 5 gange i løbet af foråret.

Undervejs vil der være korte oplæg om eksistentielle emner som inspiration til deltagernes udfoldelser på lærredet og om farvelære.

Vi ønsker derfor et bredt sammensat hold på max. 7 deltagere, der har lyst til at prøve sig selv af. Deltagerne må gerne have forskellige aldre (unge voksne og voksne) og komme fra forskellige etniske og kulturelle baggrunde. Alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

Lyder dette spændende og som noget for dig?

Hvis du kunne tænke dig at komme med på holdet, kan du kontakte Pernille Skov Vilhelmsen på tlf. 21246224 for at få nærmere information og tilmelde dig.