Er du vores nye medspiller?

Orienterende møde om menighedsrådsvalg

Vil du være med til at skabe liv i Vollsmose kirke i de næste 2 år? Vi har brug for nye medlemmer til menighedsrådet, som tiltræder 2. december 2018. Du skal sammen med gode medarbejdere og engagerede frivillige være med til at sætte kursen, gøre kirken i Vollsmose til "VORES KIRKE" for så mange som mulig og have ansvar for en god arbejdsplads.

VI TILBYDER:

·      Opgaver med mening efter hvad du brænder for - fra de dybe spørgsmål i livet til praktiske opgaver, mursten og penge.

·      Indflydelse - f.eks. på hvordan vi holder gudstjenester, og hvad der ellers skal foregå i kirken.

·      Oplevelser i et fællesskab med humor og åbenhed

·      Medansvar for et budget på ca. 4 mio.kr.

VI FORVENTER:

·      At du er over 18 år og er medlem af folkekirken

·      At du synes kristendom og kirke har betydning

·      At du kunne tænke dig at arbejde med et eller flere af de opgaver som menighedsrådet prioriterer

INTERESSERET?:

Der holdes orienterende møde tirsdag d. 18. september kl. 16 i kirkens Cafe. Her fortælles om menighedsrådsvalget og menighedsrådets arbejde og visioner. Mødet slutter som regel af med opstillingen af en en fælles liste. Der skal vælges 7 medlemmer af rådet og et antal suppleanter. Hvis du er interesseret, men ikke kan komme til mødet, så ring til menighedsrådets formand Inge Reenberg på 29407804.