Børneklub

- for børn i alderen 6-10 år

Onsdag den 22. august begynder kirkens nye børneklub. Klubben mødes i kirkens lokaler hver uge, undtagen i de uger hvor der er skoleferier. Alle børn i alderen ca. 6-10 år er hjertelig velkomne. Hver gang vil vi synge, høre bibelhistorier, lege og være kreative sammen. Det er en fest! Det med Gud i børnehøjde, hvor vi gerne vil give det største til de mindste.

Nogle gange om året håber vi også på at blive en del af kirkens bredere liv, f.eks. at støtte op om gudstjenester eller andet. Kontaktperson for klubben er Jakob Olesen. Han kan træffes på telefon 20332927 hvis man har interesse i at høre mere om klubben eller vil være frivillig.

Børneklubben arrangeres af DFS - Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler i samarbejde med Vollsmose Kirke.