Syng og leg med din baby

Vollsmose kirke tilbyder forløb med 'Syng og leg med din baby', for babyer fra 0 til ca. 12 måneder og deres forældre.

Styrk dit barns sanser – nemt og sjovt. 'Syng og leg med din baby' byder på små sanglege – og andre kreative ting, der fanger de mindstes opmærksomhed. Vi lærer man kan brugemusik i hverdagen på en let måde, og vi synger nye og gamle børnesange og salmer. Musikken styrker indlæring, men også det vigtige bånd mellem dig og din baby.

Hvornår

Hold øje med hjemmesiden for at se hvornår næste forløb starter (se kalender). 'Syng og leg med din baby' i Vollsmose foregår over en bestemt periode, fredage kl. 10.00. Efter sang og leg, som holdes i kirkerummet, drikker vi kaffe/te i caféen til kl. 11.30.

Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske til kirke- og kulturmedarbejder Else-Marie Klixbüll tlf. 20856131

Teamet som står for arrangementet er kirke- og kulturmedarbejder Else-Marie, organist Per, samt Bente og Joan fra Menighedsrådet.