Babysalmesang

Som noget nyt, tilbyder Vollsmose kirke Babysalmesang for babyer fra 0 til max. 10 måneder.

Styrk dit barns sanser – nemt og sjovt. Babysalmesang byder på små sangleje – og andre kreative ting, der fanger de mindstes opmærksomhed. Vi lærer man kan brugemusik i hverdagen på en let måde, og vi synger nye og gamle børnesange og salmer. Musikken styrker indlæring, men også det vigtige bånd mellem dig og din baby.

Hvornår

Hold øje med hjemmesiden for at se hvornår næste forløb med babysalmesang starter (se kalender). Babysalmesang i Vollsmose foregår over en bestemt periode, fredage kl. 10.00. Efter selve babysalmesangen, som holdes i kirkerummet, drikker vi kaffe/te i caféen.

Det er gratis at deltage og tilmelding kan ske på kirkekontoret telefon 66 10 32 78.

Teamet som står for babysalmesang er kirke- og kulturmedarbejder Else-Marie, organist Per, samt Bente og Joan fra Menighedsrådet.